HTML

Film Maniacs

Régi és új filmekről olvashatsz szubjektív és objektív véleményeket.

Friss topikok

Linkblog

From Beyond - Tágra nyílt elme (1986)

2007.09.20. 09:02 :: LGx (törölt)

Stuart Gordon nem mai filmjét látva elcsodálkozom azon, miért nem képesek manapság hasonlóan színvonalas filmekre. Igaz hogy H.P. Lovecraft története alapján készült, de akkor is nagyon eredeti.
Mivel alapvetően sci-fivel van dolgunk, nem hiányozhatnak a speciális effektusok, aminek nincs híján a film. Persze ne számítson senki egetverő számítógépes animációkra, de a maszkmesterek szép munkát végeztek.
Aki szereti a sci-fit, na és persze a horrort, és elege van a mostani silány filmekből, annak kötelező darab. Remek zenéje van, kellően frusztráló hanghatásokkal.
Ajánlom a rendezői változatát, abban ugyanis látható az összes igazán véres jelenet, amiket ki kellett vágni az MPAA kérésére.

IMDb link

Előzetes a filmből

Szólj hozzá!

Címkék: nyílt gordon elme from beyond stuart lovecraft tágra

A bejegyzés trackback címe:

https://filmmaniacs.blog.hu/api/trackback/id/tr21171031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása