HTML

Film Maniacs

Régi és új filmekről olvashatsz szubjektív és objektív véleményeket.

Friss topikok

Linkblog

Planet Terror - Terror bolygó (2007)

2007.10.03. 16:22 :: LGx (törölt)

Ahogy az várható volt, Robert Rodriguez filmje igazán ütősre sikeredett. Akció, vér, belsőségek. Igazi Grindhouse.
A színészi alakítások jók, kellőképp túljátszott mind :)
Bruce Willis hozza a szokásos formáját, pedig ő csak mellékszereplő most.
A zene nagyon illik a filmhez, a véres jelenetek nagyon véresek, kellő humorral van fűszerezve a film.
Rodrigeznek sikerült egy olyan filmet összehozni, amit nem csak egyszer néz meg az ember. Egyetlen dolgot kifogásolok. Miért kellett teleraknia olyan effektusokkal, amiktől rossz minőségűnek néz ki a film? Oké, hogy Grindhouse, meg '70-es évek... Az is nagy poén, mikor a film közben "elszakad" a tekercs... De hogy egy DVD-nek olyan rossz legyen a képminősége, mintha moziban vették volna fel, ez már kicsit túlzás. Remélem lesz belőle olyan változat is, amin nincsenek ezek a zavaró mű szennyeződések.
Mint sci-fi, átlagosnak mondható. Sablonos történet (kísérlet ártatlanokon, kísérlet irányíthatatlanná válik), egész jó speciális effektusok, persze van egypár ami ellent mond a fizika törvényeinek, közepes  szintű horror elemek(leszakadó végtagok, szétrobbanó fejek. Viszont mindent egybevetve, bagyon jó kis film.

IMDB link

Előzetes a filmből

2 komment

Címkék: előzetes trailer terror planet bolygó grindhouse bruce willis robert rodriguez

A bejegyzés trackback címe:

https://filmmaniacs.blog.hu/api/trackback/id/tr48184751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wiliwonka 2008.03.10. 20:59:31

Ismét láthattunk egy zombis, hentelős, fröcsögős akciófilmet, amit csak azért érdemes megnézni mert a színészeket jól összeválogatták. Különösen örülök, hogy Tarantino is megjelenik a film vége fele. Amugy a történet elég gyenge, a géppuskalábú csaj meg egyszerűen röhejes. Hogyan húzza a ravaszt? Na mindegy, egyszer érdemes megnézni a filmet, ha más nem a szép nők miatt.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.06.04. 17:22:35

Mi az, hogy egyszer érdemes megnézni!? A Terrorbolygó egy ki***szott jó film! Aki mást mond, annak nincs igaza. Még, hogy röhejes volt a géppuskalábú csaj! Új szintre emelte az egész filmet! A Terrorbolygót mindenkinek látnia kell! Igazi vicces, véres, zombis, lövöldözős agymenés Kell ennél több? :-)
süti beállítások módosítása